2012. november 30., péntek

Vadonat Új Siesta őszi-téli bakancs 23-as - Jelenlegi ára: 6 590 Ft

Eladó a képen látható EREDETI ( Made in Slovakia ), vadonat új, Siesta őszi - téli  magasszárú cipő /  bakancs, bélés nélküli. Anyaga tiszta bőr! Siesta magyar nyelvű vásárlási tájékoztatóval, saját doboza nélkül.
( Mivel új termék karácsonyi ajándéknak is kiváló!!! )
A mért méretek:
Belső talphossz: 15 cm
Szárhossz a talp aljától mérve: 8, 5 cm
Van másmilyen színben is, kérlek nézd meg az eladó további termékeit!
A képek ugyanazon termékről készültek, csak egy részénél használtam a vakut.
FIGYELEM!!! MIVEL EGYRE GYAKORIBB ESET, HOGY A KEDVES VEVŐ NEM VESZI FIGYELEMBE VAGY ROSSZUL MÉRI LE SAJÁT ILL. CSALÁDTAGJA RUHÁINAK MÉRETEIT VAGY NEM OLVASSA EL FIGYELMESEN AZ ÁLTALAM MÉRT MÉRETEKET--DE LEGTÖBBSZÖR A TELJES SZÖVEGET SEM, AMIT ÍROK--, EZÉRT MOSTANTÓL MÉRET REKLAMÁCIÓT NEM FOGADOK EL, TERMÉKET NEM VESZEK VISSZA! SZEMÉLYESEN IS CSAK AZ JÖJJÖN EL ÉS PRÓBÁLJON, AKI EZZEL TISZTÁBAN VAN ÉS MEGÉRTETTE! TEHÁT CSAK AZ VÁSÁROLJON, AKI BIZTOS BENNE, HOGY AZ A TERMÉK JÓ LEHET MÉRETILEG!! VALAMINT ELSŐKÉNT VATERÁN/TESZVESZEN VÁSÁRLÓK FIGYELMÉBE AJÁNLOM, HOGY ÖN IS MEGTEHETI, SŐT ÖNNEK KELL JELENTKEZNIE A TERMÉKÉRT, AMIT MEGVETT! FIGYELJE AZ EMAILCÍMÉT, AMIT A REGISZTÁCIÓKOR HASZNÁLT, MERT ARRA JÖN AZ ÜZENET A VÁSÁRLÁST KÖVETŐEN!!! ÉN MAX. 12 ÓRÁN BELÜL FELVESZEM A KAPCSOLATOT ÖNNEL, DE NEM FOGOM HÍVOGATNI TELEFONON. A 3. EMAIL-KÜLDÉS UTÁN ÚJRA MEGHÍRDETEM A TERMÉKET ÉS ÍROM A MINŐSÍTÉST! EZEN LÉPÉST AZ EGYRE GYAKORIBB IGEN ROSSZ TAPASZTALATOK MIATT KELL MEGTENNEM!!!! AKI ITT VÁSÁROLNI TUD AZ EMAILT IS TUD OLVASNI!
Átvehető Kispesten, a rendőrség közelében, a Határ úttól 5 percre vagy marad a posta.
Postázás előre utalás esetén csak ajánlottan, jól, alaposan becsomagolva történik!!!
Utánvéttel nem küldöm, kérem ne is kérje!!!
A postaköltség saccolt! Ha többe kerülne-akkor a külömbséget én fizetem, ha kevesebb, utólag visszautalom a pénzt !!!
Kérem, hogy a leütést követően 3 napon belül jelentkezzen és egy héten belül vegye át a terméket! Ha ez nem történik meg, a vásárló negatívot kap és újra meghírdetem a terméket! Ne vegyük el mások elől a lehetőséget, csak az üsse le a terméket, aki tényleg át is veszi!!!



Jelenlegi ára: 6 590 Ft

Az aukció vége: 2012-12-19 21:52
. Vadonat Új Siesta őszi-téli bakancs 23-as - Jelenlegi ára: 6 590 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése