2012. november 28., szerda

KIYO DRS 500 KÜLSŐ LÉZER ÉRZÉKELŐ (KY-DRS500) - Jelenlegi ára: 9 615 Ft


KIYO DRS 500 külső lézer érzékelő(cikkszám: KY-DRS500)
Kínálatunkból:
Kedvezmények
2 db vásárlása esetén
- 3%
3 db vásárlása esetén
- 6%
Termékleírás
Leírás:
A radar- és lézerdetektorok sok esetben nem jeleznek időben vagy egyáltalán nem is érzékelik a lézer jeleket, hiszen a lézernek nagyon kicsi a szórása és a rendőr csak a rendszámtáblára vagy max az emblémára teszi a jelet, így a detektornak (még ha egy 100. 000 ft-os készülékről is beszélünk) sokszor esélye sincs.
Ezzel a készülékkel viszont a lehető leghatásosabb az előjelzés, hiszen ez a lökhárítóra kerül felszerelésre a rendszámtáblához a legközelebb. A DRS-500 kitűnő védelmet nyújt. Nincs téves riasztás, viszont minden lézerre van riasztás (ellentétben ugye a szélvédőre rakott detektorral, ami nem mindig tud jelezni, hiszen sokszor nem is érzékeli a lézer jelet, mert az nem a szélvédőre irányul, hanem a rendszámtáblára).
TULAJDONSÁGOK:
A termék (külső érzékelős lézer detektor) CE minősítéssel és tökéletes magyarországi finomhangolással rendelkezik (Fáma II, Fáma III, SCS-101, SCS-102A, SCS-102B, SCS-103, stb... )
A DRS500 rendelkezik szivargyújtó és direkt bekötési lehetőséggel is, amivel praktikusan a műszerfal alá be tudjuk szerelni, így nem foglalja a helyet a szivargyújtóban és a vezetékek sem lógnak előttünk, gyújtásra kötve pedig akkor kapcsol be amikor csak kell (ebben az esetben az elalvásgátlót nem tudjuk használni, illetve csak hangjelzéssel jelzi a lézer érzékelését, a ledek nem lesznek láthatóak a kijelzőn, de erre amúgy sincsen szükség)
Ezen kívül rendelkezik elalvás gátló funkcióval is! (ez annyit tesz, hogy ha fáradtak vagyunk megnyomva egy gombot a készüléken 30 másodpercenként figyelmeztet minket és ilyenkor újra nyomni kell a gombot, ez egy egyszerű dolog, aki akarja használja aki nem az pedig nem. )
Csak a szivargyújtóba dugva tudjuk ezt a funkciót használni, ha kéznél van a kijelző része
Abban a pillanatban megszólal, ahogy ráteszik a sofőrre a lézer jelet (pl. az SCS-103-asat is), mivel az SCS-103 egy fotó lézer, ami azt jelenti, hogy pl. 70méteren készít egy fotót, de a lézer jel akár 200-500 méterre is eljut, így ezzel az eszközzel valóban megelőzhető a büntetés.
Némítási funkció
Radardetektorral, GPS-el vagy más szivargyújtós csatlakozást igénylő fogyasztóval összekapcsolható (a készüléken van egy 12V-os 3. 5mm-es jack dugós kimenet, amiről más készülékeket tudunk táplálni, akkor is ha ezt a szivargyújtóba helyeztük el illetve ha külön foglalattal kötöttük be, tehát ha van egy meglévő radardetektorunk azzal is összeköthető, ilyenkor erről táplálhatjuk az áramellátását a radar detektornak, nincs szükség még egy szivargyújtós csatlakozásra! )
TARTOZÉKOK:
2db nagy látószögű, kisméretű szenzor
Belső jelző egység
Csatlakozó szivargyújtó aljzat helyettesítésére (ezzel szerelhető be a műszerfal alá az egység)
Csatlakozók, kábelek és egyéb a beszereléshez szükséges anyagok
Magyar használati útmutató, kapcsolási rajz és jótállási jegy
Saját tapasztalat:
Most már vagy 7 hónapja használom az autómban (2011. 04. 18) az adott eszközt és bátran állíthatom nagyon jó, tévesen sosem jelez, ha jelez annak oka van akkor biztosan lézerrel sebességet mértek az autónkon. Én legtöbbet autópályán megyek és nem egyszer jelzett a telepített illetve kocsiból történő méréskor, de a minap az Üllőin kifele a gyorsforgalmi felüljárójánál ott ültek az autóban a lézerrel és nagy szolgálatot tett nekem, mert tutira bele futok ha nem jelzi, a jelzéskor gyors fék és körültekintés, a szögből ítélve nem engem mért mert takarásban voltam, de mégis jelezte a lézert. Az előttem lévő a jelzést követően kb 1 másodpercre taposott a fékbe szívből kívánom neki, hogy ne büntessék meg!
Régebben árultam radar és lézer detektorokat, de nem sokáig, azokat is teszteltem és semmire nem volt használható, minden benzinkútnál ATM-nél jelzett, ahol meg láttam, hogy mérnek ott meg semmi, persze lehet, amit én forgalmaztam az nem volt jó minőségű, pedig akkoriban az a típus nagyon felkapott volt.
Ezt a DRS 500-ast bátran ajánlom mindenkinek, ár érték arányban jobbat a piacon most nem lehet kapni az biztos!
MEGJEGYZÉS:
Ez a detektor csak a lézer jelekre riaszt a radar jelekre, ultrahangos jelekre nem riaszt, de az az igazság, hogy ezeket a mérési megoldásokat már büntetések kiszabásánál nem használják, mert lassúak, pontatlanabbak és kisebb távolságból használhatóak, tehát ha valahol mérnek autóból, vagy telepített berendezésekből, mind a lézert alkalmazzák, aminek az érzékelésére a DRS 500 a legjobb választás!
FONTOS:
Magyarországon a 2012. szeptember 1-jétől érvényes új törvényi szabályozás: "Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. "
Ennek értelmében a radar- és lézerdetektorok használata nem tiltott. Ezek a készülékek akár több száz méterrel is előre tudják jelezni a sebességmérő eszközöket, így szeptember 1-jétől továbbra is legálisan van lehetőségünk korrigálni a haladási sebességünket mivel ezek az érzékelő termékek semmilyen körülmények között nem akadályozzák vagy zavarják a hatósági ellenőrzést.
Információk
Nézz szét a további termékeink között is!
További termékeinket itt találod
Szállítási költségekről mindent megtudhatsz fentebb a "szállítási és garanciális" fül alatt.
Az ott megadott díjaktól eltérni nem tudunk!
Minden megvásárolt termékhez ÁFÁ-s számlát mellékelünk, üzleti ügyfelek nagyobb mennyiségű rendelését is szívesen várjuk, ilyen esetekben további kedvezményeket tudunk biztosítani!



Jelenlegi ára: 9 615 Ft

Az aukció vége: 2012-12-17 07:03
. KIYO DRS 500 KÜLSŐ LÉZER ÉRZÉKELŐ (KY-DRS500) - Jelenlegi ára: 9 615 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése