2012. december 30., vasárnap

Lonely Planet Cuba útikönyv angol, nem használt!! - Jelenlegi ára: 1 950 Ft

Lonely Planet Cuba útikönyv angol, nem használt!
Cuba travel guide
Kubában nem lehet csalódni: napfény, szivar, mojito, salsa, rum, Cadillac van bőven. Állandóan szól a zene, egymást érik a látványos műemlékek és épületek, a helyiekkel akkor is hosszasan elbeszélgethetünk, ha nem is tudunk spanyolul…
A több mint 300 természet adta tengerparti strand, a világ legnagyobb korallzátonyai, a sokcsillagos üdülőhelyek és a romantikus, elhagyatott táborhelyek között mindannyiunk számára akad egy talpalatnyi kubai föld.
Az útikönyv­ben:
útvonalajánlatok, részletes programjavaslatok
ételek és italok
gyakorlati tudnivalók, hasznos címek, telefonszámok, egészségügyi tanácsok
részletes, könnyen áttekinthető térképe
a spanyol szókincset felölelő, praktikus kisszótár!
A Lonely Planet könyvek a populáris és a tömegturisták által kevésbé, vagy egyátalán nem látogatott területeket is bemutatják!
Tapasztalataim szerint tökéletesen alkalmazhatóak az adott országban, hiszen az információk egészen részletesek, mégis csodásan vannak rendszerezve és átfogó tartalmúak!
Megvettem, de aztán mégis a magyar nyelvűt vittük el magunkkal, ami ennek a pontos fordítása! (Így a könyv soha nem volt használva, csak a könyvespolcon csücsült! ) Nem csalódtam az írásban, minden úgy várt bennünket, ahogyan az le volt írva!
Kubában az évek alatt nem változott SEMMI! Nem vicc, mintha megállt volna az idő! E nélkül a könyv nélkül elveszettek lettünk volna, így viszont 3 hét alatt keresztül-kasul bejártuk az egész szigetet! Szuper élmény volt, ajánlom mindenkinek ezt a kalandot a Lonely Planet segítségével!!
 Spanyol tudás híján, a végében található spanyol segédletből pár nap alatt olyan egyszerű nyelvismeret szedhető össze, hogy az ember a napi alap szükségletei érdekében (szállás, útba igazítás, étkezés, WC keresés, ital rendelés) bármit meg tud kérdezni és viszont érteni!
Úgy tartják ezek a könyvek a világ legjobb útikönyvei! Én is így tartom! (Már több esetben bizonyított nálam! )
Ár: 2. 700, -HUF!!!!
Ha érdekel a könyv, kérlek jelezz, az árában teljesen rugalmas vagyok, sajnálnám, ha itt kopna el a polcon! : -(
Köszönöm, hogy megtekintetted a termékeimet.
Esetlegesen felmerülő kérdésekre szívesen válaszolok!


Jelenlegi ára: 1 950 Ft

Az aukció vége: 2013-01-19 10:57
. Lonely Planet Cuba útikönyv angol, nem használt!! - Jelenlegi ára: 1 950 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése