2012. december 11., kedd

HTC One X kijelzővédő fólia 3db - Jelenlegi ára: 535 Ft

 
1 termék = 3db ultravékony kijelzővédő fólia
Ezen aukción 1db termék vásárlása esetén 3db előlapi ultravékony, víztiszta kijelzővédő (képernyővédő) fóliát kap.
Fontos: nem válogatható össze 3 féle telefonra való és nem választható 3 féle fóliafajta.
Hogyan kell felhelyezni a fóliát?
Ezt a fajta ultravékony fóliát matricaszerűen kell felhelyezni a készülék kijelzőjére, ami azt jelenti, hogy a hordfelületről el kell távolítani a védőfóliát, majd ezt követően kell a kijelzőre felhelyezni.
A fólia felhelyezhető úgynevezett száraz, vagy akár vizes módszerrel is. A vásárlást követően - a környezetvédelmet, valamint környezettudatosságot szem előtt tartva - mindkettő felrakási módszer útmutatójának linkjét e-mail üzenetben juttatom el a vásárlónak. A linken felhasználói névvel és jelszóval védve (kérem, ezeket az adatokat másolja és ne manuálisan gépelje be) "pdf" formátumú fájlban letöltheti a fólia felrakási útmutatóját (képekkel illusztrált rövid leírás).
Figyelem: Mivel ez a fólia ultravékony, így a fólia pozíciója a száraz technikájú felhelyezést követően nem módosítható, míg a vizes technika használata esetén lehetőség van további pozicionálásra. Így, ha a száraz technikájú felhelyezés során rosszul kerül a fólia felrakásra, akkor a hiba csak új fólia felhelyezésével orvosolható.
Mit jelent az, hogy a fólia ultravékony?
Kb. 30 mikron vékonyságú fóliát jelent, amit felhelyezve szinte észre sem lehet venni. A vékonysága miatt felrakása nehezebb, mint a "vastag" 3 rétegű fóliáknak.
Ez a fajta fólia mérsékelten karcálló. A bankkártyás felhelyezés során mindenképpen pl. papír zsebkendő használata javasolt, mert annyira elnagyolt a bankkártya szélének eldolgozása és annyira kemény az anyaga, hogy már felrakás során megkarcolhatja a fóliát.
Ez a fajta fólia csak és kizárólag a karcok ellen nyújt védelmet, semmilyen egyéb extra tulajdonsággal nem rendelkezik.
Ha mégsem ilyen fóliát szeretne?
Amennyiben nem ultravékony fóliát szeretne a készülékére vásárolni, úgy javaslom, tekintse meg az erre a típusra eladásra kínált termékeimet.
Klikk ide: Az összes futó aukciómat itt nézheti meg
A keresést oly módon tudja szűkíteni vagy módosítani, hogy ha a linken található képernyő aljára lemegy és bal oldalt a "kulcsszó"-hoz beírja a keresett típus számát vagy nevét (pl. Samsung Galaxy S2 vagy Samsung i9100).
Amennyiben nem talál megfelelő fóliát, vagy nem tud dönteni, kérdezzen nyugodtan és tudásomnak megfelelően a lehető legrövidebb időn belül válaszolok felmerült kérdésekre.
Milyen további lehetőségei vannak, ha másfajta fóliát szeretne vásárolni?
Lehet készleten többféle fóliám vagy igény esetén, kérésre majdnem minden esetben be tudom szerezni a keresett fajtát, mint például:
- 3 rétegű "vastag" víztiszta;
- 3 rétegű "vastag" tükör/tükrös;
- 3 rétegű "vastag" privacy (betekintés ellen védett, ami azt jelenti, hogy bizonyos szögből nézve már nem lehet látni a kijelzőt);
- 3 rétegű "vastag" ujjlenyomatmentes. Ez a fajta fólia a MATT tulajdonsága révén tükröződésmentes és ragyogásmentes tulajdonsággal is rendelkezik.
Prémium kategóriás fóliákat is be tudok szerezni, mint pl. a 3M kínálatában megtalálható Vikuiti fólia különböző fajtáit, amelyek a vásárlói igények alapján kerültek kifejlesztésre.
A fólia főbb tulajdonságai:
- ultravékony, ultraclear;
- mérsékelten karcálló;
- méretpontos: az adott típusú készülékre géppel van kivágva;
- nagyon magas tapadási készséggel rendelkezik, de bármikor egyszerűen és maradéktalanul eltávolítható;
- üveg-tiszta átláthatóság, sima felület a felrakás után azonnal (nem kell órákat várni míg tiszta, átlátható lesz a kijelző);
- nem ront az érintőképernyős telefonok "érzékenységén";
- különösen ajánlott és alkalmas nagyfelbontású kijelzőkhöz.
Néhány fontos információ:
- a VATERA-n történő vásárlási folyamat során a postázási cím igény szerint módosítható, így minden esetben a valós postázási címet kérem megadni. Kérem, hogy ne a vásárlást követő napokban e-mail üzenetben történjen címmódosítás, mert lehet, hogy akkorra már postázásra kerül a termék.
- a vásárlást követően az aukciós oldalon regisztrált e-mail címre érkezik 2db vásárlással kapcsolatos üzenet (kérem ellenőrizze, hogy a regisztrált e-mail címe él-e még)
- Az egyik üzenetben az aukciós oldal üzemeltetője értesíti a vásárlásról.
- A másik üzenetben minden szükséges információ (szállítási feltételek, bankadatok, számlaszám, postaköltségek, garanciák, stb. ) szerepel. Ezen túl szerepel benne egy internetes elérési útvonal (kérem ezeket az adatokat másolja és ne manuálisan gépelje be), felhasználói névvel és jelszóval, ahonnan letöltheti "pdf" formátumban képekkel és egy rövid leírással a fólia felrakásának részleteit.
- A postaköltség összegével és a szállítással kapcsolatban minden információt megtalál a "Szállítási és garanciális feltételek" fülre kattintva.
- Amennyiben a kedves vásárló az aukció lezárását követő 1 héten belül nem jelentkezik (tehát eredménytelen a kapcsolatfelvétel), akkor automatikusan negatív értékelést kap és az aukciós oldalt üzemeltetőjét értesítem erről.
Fizetés és számlaadás:
Minden esetben számla kerül kiállításra a megrendelésben megadott névre. A vételárat és a szállítási költséget átutalással vagy számlára befizetéssel lehet rendezni egy MKB-nál vezetett bankszámla javára.
A fizetés utalás esetén díjmentes.
FIGYELEM: Számlára történő befizetés esetén a bank által felszámításra kerülő pénztári befizetés bankköltsége a vásárlót terheli (jelenleg 370Ft), így a vásárlónak a vételár+postaköltség összegén felül ennyivel többet kell befizetni.
Szállítás:
Több terméket is postázok egyben így több tétel vásárlása esetén a küldés költségén is tud spórolni, mivel minden esetben csak 1 postaköltség a fizetendő, mennyiségi korlát nincs.
A termék Magyarországról, postai úton kerül küldésre a vevő kérése szerint, így a vásárlást követő 1-2 napon belül kezében lehet a vásárolt termék.
A feltüntetett díjon kívül NINCS egyéb költség. Így minden esetben a vételár + a választott küldési forma költsége az utalandó vagy számlára befizetendő összeg.
Mindenkinek jó licitálást és vásárlást kívánok.

Jelenlegi ára: 535 Ft

Az aukció vége: 2012-12-31 10:37
. HTC One X kijelzővédő fólia 3db - Jelenlegi ára: 535 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése