2012. december 9., vasárnap

Gyors fogyás, heti 2 kiló, csak most ennyiért! - Jelenlegi ára: 1 Ft


Bizonyára sokan vásároltatok már tőlem a teszveszen, értékeléseim mutatják elégedettségeteket. Remélem, ezzel a termékkel sokakon tudok segíteni.
Naturell Fogyasztó, testsúlycsökkentő tea természetes alapanyagokból
Új, tovább fejlesztett összetétel, még hatékonyabb fogyás!!!
100 gramm, ömlesztett csomagolás, nem filteres, kb. 1 havi adag. Bevizsgált, gyártási számmal, engedéllyel rendelkező termék.
Átvehető személyesen a16. kerületben a lakásomon és a Pólusnál. Étkezési- és Kultúra utalvánnyal is fizethetsz, és csereajánlatot is tehetsz: )
 
Ha súlyfelesleged van, akkor most megtaláltad a természetes megoldást, mert az alkotórészek csökkentik a tápanyagok felszívódását.
A fogyókúrát kísérő kellemetlen tünetek nem jelentkeznek: pl. puffadás, fáradtság, stb.
A tea semmilyen vegyi anyagot, hozzáadott adalékot nem tartalmaz!
Hatása: minimálisan kontrollált ( csökkentett zsír-, szénhidrát bevitel, illetve rostokban gazdag táplálkozás ) mellett heti 1, 5 ? removed removed 2 kilogramm removed fogyást eredményez alkattól és a felesleges súlytól függően.
A keverékben zöld teát, ginsenget és mályvát, citromfüvet, macskagyökeret is találsz.. Alkotóelemei közül a zöld tea biztosítja a harmonikus ízt és az éberséget, a ginseng energiával tölti fel a szervezetet. A mályva méregtelenítő és emésztést serkentő hatásának köszönhetően segít az optimális testsúly kialakításában, illetve megőrzésében. Fogyj úgy, hogy közben energiával töltődsz fel
Nincs koffein tartalma, biztonsággal fogyasztható egész évben, hisz kémiai adalékoktól mentes. A tea segítségével élvezheted a megszokott ételeidet, ugyanakkor veszítesz a súlyodból. Súlyvesztés étvágy csökkenéssel, nem drasztikusan, természetes úton. Csökkenti az étvágyat, javítja a zsírok anyagcseréjét, korlátozza a koleszterinszintet, enyhe hashajtó, vízhajtó, gyulladás, - és vérnyomáscsökkentő hatású.
 
A teát egy olyan nonprofit vállalkozás gyártja, amely csak válogatott alapanyagokból, szennyezésmentes környezetben, megváltozott munkaképességű munkatársak alkalmazásával dolgozik.
Tehát nemcsak fogyni fogsz, de azzal a jó érzéssel teheted, hogy ezzel olyan emberek munkahely megtartását segítetted elő, akik hátránnyal rendelkeznek a munkaerő piacon.
A cég annak érdekében, hogy alapanyagai minőségét, illetve munkatársai létszámát megőrizze, illetve növelni tudja, nem költ méregdrága reklámra és csillogó csomagolásra. Egyszerű, újrahasznosított papírcsomagban tárolt, egy évig garantáltan minőségőrző kiszerelésben kapod a teát. Neked kell adagolnod, mert a filteres kiszerelés esetében a szinte porrá zúzással a növények elvesztenék hatékonyságukat. A terjesztés olyan cégek, illetve magánszemélyek útján történik, akik más, hasonló egészségvédő, vitalizáló, vagy éppen kozmetikai cikkeket árusítanak. Itt a teszveszen nálam tudod megvásárolni, akár 1 forintos, akár fix áras aukciókban.
Ha bármilyen kérdésed lenne, ne habozz, igyekszem mindenre kiterjedően válaszolni.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-12-28 20:00
. Gyors fogyás, heti 2 kiló, csak most ennyiért! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése